Over ons

Waarom Brabant Banden B.V.?

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Service

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen.

Snelheid

WIj leveren alles vanuit eigen voorraad.

Brabant Banden B.V. is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte banden voor landbouw en industrie. Wij richten ons voornamelijk op groothandels en kunnen dan ook mooie prijzen maken voor grote aantallen. Dit betekend echter niet dat wij niet aan losse verkoop doen, ook voor 1 of enkele stuks kunt u bij ons terecht, u kunt zelfs meestal dezelfde dag nog bij ons terecht.

Wij vinden het belangrijk dat u als onze klant volledig ontzorgt wordt. Of u een nieuwe of een terugkerende klant bent, wij nemen graag de tijd voor u en zorgen er persoonlijk voor dat de producten in perfecte staat voor de meest scherpe prijs zijn. Mocht u niet geheel tevreden zijn dan horen wij dit graag en gaan wij dit voor u oplossen zodat u 100% tevreden bent en u graag terugkomt. Neem altijd een kijkje op onze speciale aanbiedingen pagina of daar iets voor u tussen staat!

Kunt u niet vinden wat u zoekt neem dan met ons contact op voor een persoonlijk advies of kom een keer bij onze opslag een kijkje nemen. Zorg er dan wel voor dat u even een afspraak maakt, dan hebben wij ook alle tijd voor u.